Όροι και Προϋποθέσεις

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
Οι παρόντες ειδικότεροι όροι υπόκεινται στους γενικούς όρους.

 Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα FAMIFEE STORE παρέχει το περιεχόμενο (προϊόντα, υπηρεσίες, φωτογραφίες, πληροφορίες, κλπ) "ως έχει". Για τον λόγο αυτό, πριν χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του «Ηλεκτρονικού Καταστήματος», σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις χρήσης.

 Για τη διευκόλυνση των πελατών  τα προϊόντα του FAMIFEE STORE έχουν κατηγοριοποιηθεί. Κάθε κατηγορία έχει δικά της επιμέρους προϊόντα.

 Κάθε προϊόν χαρακτηρίζεται από έναν μοναδικό «Κωδικό Προϊόντος» , περιγραφή, κόστος. Το καταστημα διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής της πολιτικής χρέωσης χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, πάντα όμως χωρίς αναδρομική ισχύ. Σε κάθε περίπτωση οι χρεώσεις γίνονται αφού τις αποδεχθεί ο αγοραστής «Επισκέπτης / Χρήστης» (εφεξής «Πελάτης»

 Η «Εταιρία» διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των υπηρεσιών για ειδικές περιπτώσεις (προσφορές εορτών κ.α.). Οι προσφορές ισχύουν ρητά για το χρονικό διάστημα που έχουν ανακοινωθεί και χωρίς αναδρομική ισχύ.

 Η «Εταιρία» δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο «Ηλεκτρονικό Κατάστημα» τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων υπηρεσιών. Υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια.

 Η «Εταιρία» δεν ευθύνεται έναντι των «Επισκεπτών/Χρηστών» για την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους όταν κάτι τέτοιο οφείλεται σε υπαιτιότητα του «Πελάτη».

 Η «Εταιρία» δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως από «Πελάτες» ή τρίτους, από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη της «Ιστοσελίδας» ή την προσωρινή αδυναμία παροχής υπηρεσιών.

 Η «Εταιρία» διατηρεί το δικαίωμα περιορισμού ή και απαγόρευσης χρήσης των υπηρεσιών της σε «Πελάτες» που αποδεδειγμένα έχουν αναμειχθεί σε υποθέσεις εξαπάτησης άλλων «Πελατών» ή άλλες περιπτώσεις απάτης σε σχέση με το «Ηλεκτρονικό Κατάστημα».

 Η «Εταιρία» προσπαθεί να παρέχει υπηρεσίες - προϊόντα υψηλής ποιότητας. Δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος.

 Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα FAMIFEE.GR δεν δέχεται απευθείας συναλλαγές με τραπεζικές κάρτες (πιστωτικές ή χρεωστικές) και δεν διατηρεί αριθμούς πιστωτικών καρτών και κωδικούς ασφαλείας των αγοραστών. H «Εταιρεία» συνεργάζεται για τις ηλεκτρονικές της αγορές με το Stripe. Οι συναλλαγές προστατεύονται και πραγματοποιούνται σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγής της εταιρίας αυτής. Στο στάδιο αυτό, όλη η επικοινωνία κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128 bits.

 Η εξόφληση μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών από τη στιγμή της παραγγελίας. Σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή από την «Εταιρία». Κατά την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, ο «Πελάτης» υποχρεούται να δηλώσει ως «Αιτιολογία κατάθεσης» το ονοματεπώνυμό του και τον "Κωδικό Παραγγελίας του" που του έχει αποσταλεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην έγκυρη διεύθυνση e-mail που έχει δηλωθεί από τον ίδιο . Η «Εταιρία» δεν φέρει ευθύνη εάν σε αντίθετη περίπτωση δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί η εν λόγω κατάθεση.


 Καθυστέρηση παραγγελίας: Παραγγελία δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
- Σε περιπτώσεις κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό αποστέλλουμε τα προϊόντα μας μόλις ολοκληρωθεί η τραπεζική μεταφορά.

 Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία την εξόφληση και παραλαβή των προϊόντων, η εταιρεία υποχρεούται στην έκδοση και αποστολή φορολογικού παραστατικού (Απόδειξη ).

 Η εταιρεία εκδίδει και αποστέλλει εξ ορισμού απόδειξη για τις εκτελούμενες παραγγελίες. 

 Ο πελάτης συμφωνεί στην αποστολή των φορολογικών παραστατικών στην διεύθυνση που έχει δηλώσει.